Katelijn David

Ik ben Katelijn David een jonge dame met passie voor koken en gezonde, voedzame voeding. Al van kinds af aan kan je mij terug vinden in de keuken. Ik besloot mijn passie te volgen en startte de opleiding voedings- en dieetkunde aan de VIVES Hogeschool te Brugge. Eénmaal afgestudeerd als diëtiste volgde ik de postgraduaat diabeteseducator aan de Arteveldehogeschool in Gent.

In 2020 besefte ik dat de klassieke manier van werken met dagschema’s & strenge regeltjes niet meer werkte. Meer en meer kreeg ik het gevoel mijn cliënten niet voldoende te kunnen helpen naar een levensstijl die ze levenslang konden volhouden. Ik ging op zoek naar andere manieren om mijn cliënten te coachen naar een gezonde, duurzame levensstijl. Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht bij intuïtief eten, bodi posity en gewichtsneutraal. Ik kwam tot het besef dat deze manier van werken wél aan leunde bij mijn visie namelijk: mensen begeleiden naar gezonde, liefdevolle relatie met voeding zonder strenge dieetregels.

U kan bij terecht in volgende praktijken:

  • Meulebeke: huisbezoeken & consultaties in de praktijk: Bonestraat 48
  • Online consultaties
  • Huisbezoek

Ik volg op regelmatige basis bijscholingen en ben lid van de VBVD (Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten) en van de Diabetes Liga.

STUUR ME EEN E-MAIL

Naam
E-mail
Onderwerp
Bericht

CONTACTINFORMATIE

www.dietistekatelijn.be
+32 496 54 61 62
info@dietistekatelijn.be


RIZIV: 5-64560-77-701