Begeleiding

Wenst u advies omwille van een medisch probleem zoals diabetes, allergie of intolerantie of maag- en darmklachten? Bent u doorverwezen door uw huisarts? Wenst u een duurzame relatie met voeding op te bouwen zonder dieetgedachtes en strenge regels?

Dan kan ik u verder helpen via, ontdek mijn aanbond hieronder!

Diabetes

Door mijn opleiding tot diabeteseducator ben ik de ideale persoon om u verder te helpen rond al u vragen met diabetes mellitus: zowel voeding als niet voeding gerelateerd. Afhankelijk van de medicatie die u dient in te nemen kan u terecht komen in het voortraject of zorgtraject. Hierdoor heeft u recht meerdere consultaties per jaar die volledig of gedeeltelijk worden terugbetaald. Tijdens de eerste consultatie vertel ik u hier graag meer over.

Neemt u nog geen medicatie maar zijn uw suikerwaarden verhoogd (pré-diabetes)? Dan is het Food Freedom traject iets voor u!

Maag- & darmklachten

Heeft u last van aanhoudende klachten ter hoogte van het maag- darmstelsel die u maar niet onder controle krijgt? Lijkt u op het einde van de dag precies enkele maanden zwanger omwille van een opgeblazen buik? Heeft u moeite met uw stoelgang?

Ik help u graag verder om uw klachten te verminderen of te doen verdwijnen.

Bent u van de huisarts doorgestuurd omwille van het FODMAP-dieet? Ook hierbij sta ik paraat om u doorheen dit intensief dieet te loodsen. Bij het FODMAP-dieet proberen we na te gaan welke voedingsmiddelen nu precies uw klachten veroorzaken. Dit doen we aan de hand van 3 fasen nl. eliminatiefase, herintroductie- en stabilisatiefase. Het volledige dieet duurt gemiddeld 3 maanden.

Deze consultaties kunnen doorgaan in de praktijk of online.

 1ste consultatie (60 - 75 min)

  • Praktijk: €47,5
  • Huisbezoek: €50,5
  • FODMAP: 55

Opvolgconsultatie (20 - 30 min)

  • Praktijk: €22
  • Huisbezoek: €25
  • FODMAP: 30

Als erkend diëtiste ben ik aangesloten bij het RIZIV hierdoor is terugbetaling van uw consultaties mogelijk. Raadpleeg de website van uw mutualiteit voor meer informatie. De formulieren voor terugbetaling heb ik liggen en  vul ik graag voor u in.

Healthy food - body - mind

Bent u het beu om eeuwig te diëten? Wenst u advies om een duurzame relatie met voeding op te bouwen? Wilt u kunnen genieten van voeding zonder schuldgevoelens?

Het Food Freedom traject is dan iets voor u!

Tijdens Food Freedom Basic wordt er gedurende 4 maanden 2-wekelijks consultaties ingepland. Waarbij ik u help om voedzame en gezonde maaltijden samen te stellen. Extra consultaties na het doorlopen van het traject zijn mogelijk.

Food Freedom Diabetes: speciaal ontwikkeld voor diegene met licht verhoogde suikerwaarden. Dit traject omvat het basic pakket met extra aandacht voor uw diagnose van diabetes of pré-diabetes.  (nog niet zeker of ik dit wel zou vermelden op de site of niet)

Wilt u kunnen genieten van eten zonder schuldgevoelens?

Dan is Food Freedom Deluxe wel iets voor u. Gedurende 4 maanden spreken we bijna wekelijks af om samen te werken aan een goede relatie met voeding. Er wordt niet gefocust op gewichtsverlies maar wel op het behalen van voedselvrijheid.

Tijdens een gratis intakegesprek wordt nagegaan of onze visies matchen en we samen aan de slag gaan.

Food Freedom Basic

  • €100

Food Freedom Diabetes 

  • €150

Food Freedom Deluxe 

  • €250

Terugbetaling voor het traject is mogelijk. Raadpleeg de website van uw mutualiteit voor meer informatie. De formulieren voor terugbetaling heb ik liggen en  vul ik graag voor u in.

STUUR ME EEN E-MAIL

Naam
E-mail
Onderwerp
Bericht

CONTACTINFORMATIE

www.dietistekatelijn.be
+32 496 54 61 62
info@dietistekatelijn.be


RIZIV: 5-64560-77-701