Begeleiding

Wenst u een duurzame relatie met voeding op te bouwen zonder dieetgedachtes en strenge regels? Of Wilt u advies omwille van een medisch probleem zoals diabetes, een allergie, een intolerantie of maag- en darmklachten? Bent u doorverwezen door uw huisarts?

Dan kan ik u verder helpen, ontdek mijn aanbod hieronder!

Healthy food

Bent u het beu om eeuwig te diëten? Wenst u advies om een duurzame relatie met voeding op te bouwen? Wilt u kunnen genieten van voeding zonder schuldgevoelens? Dan is volgend trajecten misschien wel iets voor u.

Back to Basic 

Bent u het noorden kwijt op vlak van voeding? Geen idee meer wat nu wel of niet gezond is? Wil je lekker maar ook voedzame maaltijden kunnen klaarmaken? Dan is dit traject iets voor u!

Tijdens het Back to Basic traject leer ik u de basis van gezonde voeding. Stap voor stap overlopen we ieder maaltijdmoment en wordt besproken hoe je dit het best kunt aanpakken. Daarnaast leer je ook hoe je etiketten dient te  lezen en te interpreteren.

 • €175 voor 6 consultaties

Als erkend diëtiste ben ik aangesloten bij het RIZIV hierdoor is terugbetaling van uw consultaties mogelijk. Raadpleeg de website van uw mutualiteit voor meer informatie. De formulieren voor terugbetaling heb ik liggen en  vul ik graag voor u in.

Medische consultaties

Allergieën & Intoleranties

Werd er bij u een allergie of intolerantie vast gesteld en weet u eventjes niet meer wat nu wel of niet goed voor je is? Ik sta je graag bij om terug de bomen door het bos te zien.

 

Diabetes

Door mijn opleiding tot diabeteseducator ben ik de ideale persoon om u verder te helpen rond al u vragen in verband met diabetes mellitus: zowel voeding als niet voedingsgerelateerd. Afhankelijk van de medicatie die u dient in te nemen kan u terecht komen in het (op)starttraject of zorgtraject. Hierdoor heeft u recht op meerdere consultaties per jaar die volledig terugbetaald worden. Tijdens de eerste consultatie vertel ik u hier graag meer over.

Neemt u nog geen medicatie maar zijn uw suikerwaarden verhoogd (pré-diabetes)? Dan is het Back to Basic traject ook voor u geschikt!

 

Maag- en darmklachten

Heeft u last van aanhoudende klachten ter hoogte van het maag- darmstelsel die u maar niet onder controle krijgt? Lijkt u op het einde van de dag precies enkele maanden zwanger omwille van een opgeblazen buik? Heeft u moeite met uw stoelgang?

Ik help u graag verder om uw klachten te verminderen of te doen verdwijnen.

Bent u van de huisarts doorgestuurd omwille van het FODMAP-dieet? Ook hierbij sta ik paraat om u doorheen dit intensief dieet te loodsen. Bij het FODMAP-dieet proberen we na te gaan welke voedingsmiddelen nu precies uw klachten veroorzaken. Dit doen we aan de hand van 3 fasen nl. eliminatiefase, herintroductie- en stabilisatiefase. Het volledige dieet duurt gemiddeld 3 maanden.

 

Andere medische consultaties

U kunt ook bij mij terecht voor begeleiding omtrent

 • hart- en vaatziekten, cholesterol
 • gewichtstoename
 • voeding bij zwangerschap
 • ...

Tarieven

Consultaties kunnen zowel doorgaan in de praktijk, aan huis of online. Bij een huisbezoek wordt een vervoerskost van 3 euro aangerekend.

 1ste consultatie (60 - 75 min)

 • maag- & darmklachten, allergie, intolerantie: €60
 • andere medische consultaties: €55
  • diabetes: tarieven volgens RIZIV: €31,55/30min. (volledige terugbetaling mogelijk)

Opvolgconsultatie (30 - 45 min)

 • 30 minuten: €28     >30 minuten: €35
 • maag- & darmklachten, allergie, intolerantie: €35

Als erkend diëtiste ben ik aangesloten bij het RIZIV hierdoor is terugbetaling van uw consultaties mogelijk. Raadpleeg de website van uw mutualiteit voor meer informatie. De formulieren voor terugbetaling heb ik liggen en  vul ik graag voor u in.

STUUR ME EEN E-MAIL

Naam
E-mail
Onderwerp
Bericht

CONTACTINFORMATIE

www.dietistekatelijn.be
+32 496 54 61 62
info@dietistekatelijn.be


RIZIV: 5-64560-77-701